Coronavirus binnen Rustoord Duivis

Harry is er nogal sceptisch over en geeft aan er niet al te veel waarde aan te hechten. Een vitale & gespierde man met veel wilskracht, iets wat Harry typeert en wat volgens hem het COVID-19 afweert. De échte sleutel tot succes stamt volgens Harry uit 1825. In dit jaar besloot onze grote vriend J.G. Cooymans te experimenteren met eidooiers en brandewijn, beter bekend als de hedendaagse Advocaat. Een combinatie waar je volgens Harry u tegen zegt. Harry en een glas Advocaat kan worden gezien als een Scootmobiel aan de oplader: onafscheidelijk en zonder elkaar komen ze nergens. ‘Vijf advocaatjes a day keeps het coronavirus away’ is iets wat regelmatig door de intercom van ons Rustoord gescandeerd wordt. 

Frans daarentegen is er een stuk minder sceptisch over, hij volgt het nieuws op de voet en is op alles voorbereidt. Zo staat zijn kelder vol met wc rollen en eten in blik. Ligt zijn diepvries vol met maaltijden en is er natuurlijk een dozijntje Advocaat veilig gesteld. Want ja, ook ons Frans is gek op Advocaat. Echter is Frans alsnog doodsbang dat het virus hem ooit zal bereiken, wanneer hij de straat op gaat, neemt hij liever het zekere voor het onzekere. Hier vijf tips van ons Frans:

1. Eet dagelijks Zondagse soep van ons Anneke, het recept is te vinden op www.festivalbastards.com/blog
2. Drink genoeg Advocaatjes, alcohol dood ten slotte bacteriën en van ei word je blij. 
3. Zorg voor genoeg lichamelijke beweging, ook tijdens de nachtelijke uren
4.  Doe mee met de plaatselijke bingo, stress verminderend en plezier bevorderend. TIP draag wel een mondkapje.
5. Beluister de setjes van Harry Grams en waan je voor even in de 7e hemel.

Succes en raak niet besmet!